Blogger Backgrounds



*nurshafawani dasira binti shah hiran*
welcome to my beautiful little world! :)

this is where i share my happiness,sadness and blablabla~~

do follow me (if u want to,of course) ^_^

blog skin

Friday, 16 March 2012

berkurun jugak aku ta update kann.. 0_o

miss my siss damn much! holiday pon ta jumpa ampa kann :(

assalamualaikum..
hey suma..lama btol aku ta update blog ak yg tersayang niy kann..haish sorry lah kawan,,bz facebooking n texting,,haha! ;p ariney laz day holiday tw. jpg pas zohor kot maybe aku teroz balek maktab.
yelaa da lama ta story mory kt cney ak pon da tada idea na share,,but lately macam2 jadi lm idop ak nn kgkawan ak yg tsayang niy. ouh,,sblom lupa..b4 holiday kami ad xm lah,,ntah aku pon dupdap dupdaap ja na tawu rsult nya bukak sk niy. pray 4 me kayy! >_<
n 1 more thing,,doakan keta parents aku yg masok ward sbb xcident tuh cepat cepaat lah cket kuaq yew. cz susa na pegi manamana naek kancil tuh rh..bkn ap,,agak lambat lah sbb ta ley na pecut sangat. nty org yg kat belakang free2 ja naek kuda. phm kn? hehe.
lazly,, bubye..
n..
assalamualaikum.. =)