Blogger Backgrounds



*nurshafawani dasira binti shah hiran*
welcome to my beautiful little world! :)

this is where i share my happiness,sadness and blablabla~~

do follow me (if u want to,of course) ^_^

blog skin

Friday, 20 July 2012

ramadan,,trial,,raya,,spm!! wahh!! :/

assalamualaikum..
heeh dah lama sangat ta post papew kat cney,,rsa keras pulak jari2 na type.. ac2ally aku tatw pon na post ap. lately mcm2 yg jd. lepas satu,,satu! smpy tatw na cita. tp aku egt sorg kwn ak pnh kata kt aku,,
makin Allah uji kita makin Allah syg kita..
kn..? :) ouh mara pny trial isnin niy.. bio first day kott! takot..~~ 
Ya Allah,,permudahkanlah urusanku dalam menjawab peperiksaan kali niy ya Allah..
semoga aku n kwn2 ak dpt jwb dgn tenang.. :) amin..
n 1 more thing,, tq 2 doc ap ntah yg aku tatw nama kt pantai hospital td yg sudah treat aku dgn baek n bhemah skali. sy syg doc. sy rs doc lah doc yg plg baek lps mak sy. lepas niy sy da ta takot p hospital da.. hehee..na jd anak agkt boley.. hiuhiu.. ;p
aannddd  esok first day ramadan..so everyone..
selamat menyambut ramadan almubarak.. :)
niy suma menda yg ta ley buat tw!! ;p
bulan ramadan niy byk2la besabar,,jgn asyik bburuk sgka sbb ap yg kita egt brok ssgt tuh ta smstinya mcm ap yg kita sgka. dn jgn pcaya kalaw ad org yg sebarkan berita yg ad unsur2 fitnah,,so dat kita ta sama nn org yg menyampaikan fitnah tuh. egtkayy,, fitnah itu lbey trok dr membunuh.. bygkan membunuh tuh dosa dy da tera mana,,fitnah tuh.. nauzubillah..kn? so konklusi nya siasat dulu papew pon tw..n yg banyak ta puas aty nn saudara sesama islam tuh byk2 la btaubat k. kalaw tana mnta maaf pon cukuplah sekadar sedar salah masing2 dan pk kan baek buruk diri sendiri sama kayy? n lepas tuh tayah na bz2 body jaga tepi kaen org laen sedangkan kaen sndiri longgar dn da na tlondeh.. kayy? >_<
eh tala,,ak ta kata kt sesapa pon,, tp kalaw ad yg terasa tuh amek la n mnta maap lah noh.. besala,,kita kena jujur kn..;p 
haha got it boys n girls?
kbaii assalamualaikum.. <3