Blogger Backgrounds



*nurshafawani dasira binti shah hiran*
welcome to my beautiful little world! :)

this is where i share my happiness,sadness and blablabla~~

do follow me (if u want to,of course) ^_^

blog skin

Thursday, 28 February 2013

result oh result! u make me crazy! :/

assalamualaikum,,tak jawab dosa kalau jawab awesome :3
baru-2 nih kecoh pasal result nak kuaq dala apa la. macam-2 tarikh yang orang dok tembak especially kawan-2aku yang terchenta yang ketaq sama cam aku tunggu result kuaq.
ada yang cakap kelmarin,harini, 13/3, 20/3.. ntahla,actual date taktau lagi sebenarnya. tapi banyak dengar 13/3 ni la, dekat dah tuu! mati aku mati aku mati aku! hewhew.. malam tuh mesti takleh tido macam malam before dapat result pmr an? tapi kali ni beza sebab aku kena pi amek sendiri result kat maktab nuhh,time pmr dulu,waktu result kuaq, aku tengah holiday kat pahang. kali ni.. :/
nothing yang boleh buat dah sekarang niy except berdoa n tawakal kat Allah. He knows what's best for us, and He'll never let us down. :) just believe in Him. TAPI,of course result tuh bergantung kepada usaha kita dulu jugak. bagi pakcikmakcik yang rajin study tuh insyaAllah dapat flying colours, tapi kalau yang study tak tara mana, tido banyak n bergayuutt ja lebih macam AKU, berdoa lebih sikit nahh. :D kalau result kali ni tak cukup bagus, never give up. anggap tu sbg klu Allah bagi untuk berubah. 
insyaAllah,aku pon akan cuba berubah. dulu,maybe otak pon tak matang lagi, sentiasa ikut hati ja, sekarang, baru aku sedar, aku cuma nak buat ummi n ayah aku bangga n happy dgn kejayaan aku. cinta beruk,letak tepi dulu nahh. ;) nak kawan ja boleh,nak lebih-2,boleh blah. understand boys? <-- bajet hot :3 if you want to know me better,just call my dad and talk to him,okay. be a gentleman! amacam,ada bran? :P
ookay,mula merapu merapit. let's pray.

BISMILLAH,, YA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA MENGASIHANI, ENGKAU BERIKANLAH KAMI KEPUTUSAN YANG CEMERLANG DI DALAM SPM2012. SEMOGA KALI INI,KAMI DAPAT MELIHAT SENYUMAN DI BIBIR IBU BAPA KAMI. AAMINN. :)

to all my friends and also myself,

assalamualaikum and bubye!
xoxo :*