Blogger Backgrounds



*nurshafawani dasira binti shah hiran*
welcome to my beautiful little world! :)

this is where i share my happiness,sadness and blablabla~~

do follow me (if u want to,of course) ^_^

blog skin

Thursday, 21 March 2013

dedicated to friends,teachers and family :)

Assalamualaikum..:)
Harini aku dapat result spm.



Hmm Alhamdulillah la.. better than expected. Aku pon tak target ap2 pon. Agak frust sikit dgn result kimia sebab aku target biology yang terok sekali. Kuangkuang! Bersyukurlah kan.
Mungkin aku tak berjaya sekarang. Yela. Sebelom spm asyik main2, n menggatal jaa. ;) kind of karma la kan.
Cikgu batch aku,cg bad ckp, ALLAH dah atur semua elok dah untuk hambaNya. Mungkin ada hikmahnya apa yang terjadi kat kita. Mungkin kita akan jadi lebih baek lepas experienced ssuatu kesilapan. Lebih kurang la. J

Apa2 pon , to all my teachers since I was in kindergarten until I finished my spm,,
*tadika masjid ridhwaniah baling
*sekolah kebangsaan tunku putera
*sekolah menengah kebangsaan baling
*maktab rendah sains mara baling
Saya ucapkan terima kasih banyak2 sebab selama ni mengajar saya utntuk jadi manusia. Saya mintak maaf sebab buas sangat dulu,tak makan nasihat langsung. :D inshaAllah,saya akan berusaha lepas ni untuk terus jadi manusia.

To all my friends,semua tak kira rapat or tak rapat langsung, aku minta maaf untuk semua kelakuan buruk aku selama ni. J ukhuwah till jannah! inshaAllah..

To my family especially ummi and ayah, adik mintak maaf sebab kecewakan ummi and ayah. But trust me, I will do my best later on in my future. inshaAllah, I will not disappoint you. .thank you for everything. J

Tuh ja , no words more to say.
Assalamualaikum.
Xoxo
Bye :p 

Tuesday, 19 March 2013

we are young and ohsemm :D

ASSALAMUALAIKUM..
tak jawab dosa kalau jawab sayang.. hewhew, gila sikit baru layan vlog maria elena kat youtube.
takdak pa2 sangat pon nak share actually, just that me and my friends tengah menghitung    hari nak dapat tau result spm. so,before perkara-2 tak diingini terjadi, aku and my girlfriends a.k.a Gegirls Only or kami panggil GO jaa,hangout kat tepi sungai, having great time together melepaskan rindu. ;)

kami baru sampai :)

rajin tak kami? rajin tak rajin tak?boleh dibuat menantu kan? haha sapa lah yang malang tuh. ;p

disebabkan kami tak berjaya nyalakan api untuk bara bbq, abg mizah datang sebagai hero memberikan bantuan. :) lots of thanks abg pie!


ayam semasa pembikinan. haha tangan sapa la yang rajin sangat mencapub tuh. :3


finally, kami makan ayam bersalut arang saja. haha tapi tetap sedap bila makan ramai-2. ehh. memang sedap pon.. pandai kawan-2 aku perap. boleh buat bini. :D sapa mau available tuhh.

selipar not (nuraini) yang jadi bahan haritu. :D bagi depa sangat lawak tapi bagi aku,sangat comel. hee ;)


sharing stories after long time no see. :) feeling good to do so.

and finally, this is what we call friendship. :) GO, i HEART you!

we used to have 'masalah teknikal' dulu. tapi we managed to fix it kan :) proud to have friends like u'olls. sempoi,lawak kasar tapi comells,nyanyi dalam keta ramai-2 walaupon tingkap tnganga luas, rioh tak peduli orang, kena marah sbb parking tempat orang, awww! ohsemm gilos baq ang! :D
hard to find friends like u'olls. thanks for all the great times and sweet moments. aku sayang hampa gilos gilos. muahh kiri kanan :* hehe

#tak boh gambar yang cantek suma tuh sebab banyak sangat. takot orang terpikat dengan kawan-2 aku yang comel ni. :D

so,that's it. hoping that our results are excellent. aamiin :)
assalamualaikum.
xoxo.
bye :)