Blogger Backgrounds



*nurshafawani dasira binti shah hiran*
welcome to my beautiful little world! :)

this is where i share my happiness,sadness and blablabla~~

do follow me (if u want to,of course) ^_^

blog skin

Thursday, 21 March 2013

dedicated to friends,teachers and family :)

Assalamualaikum..:)
Harini aku dapat result spm.



Hmm Alhamdulillah la.. better than expected. Aku pon tak target ap2 pon. Agak frust sikit dgn result kimia sebab aku target biology yang terok sekali. Kuangkuang! Bersyukurlah kan.
Mungkin aku tak berjaya sekarang. Yela. Sebelom spm asyik main2, n menggatal jaa. ;) kind of karma la kan.
Cikgu batch aku,cg bad ckp, ALLAH dah atur semua elok dah untuk hambaNya. Mungkin ada hikmahnya apa yang terjadi kat kita. Mungkin kita akan jadi lebih baek lepas experienced ssuatu kesilapan. Lebih kurang la. J

Apa2 pon , to all my teachers since I was in kindergarten until I finished my spm,,
*tadika masjid ridhwaniah baling
*sekolah kebangsaan tunku putera
*sekolah menengah kebangsaan baling
*maktab rendah sains mara baling
Saya ucapkan terima kasih banyak2 sebab selama ni mengajar saya utntuk jadi manusia. Saya mintak maaf sebab buas sangat dulu,tak makan nasihat langsung. :D inshaAllah,saya akan berusaha lepas ni untuk terus jadi manusia.

To all my friends,semua tak kira rapat or tak rapat langsung, aku minta maaf untuk semua kelakuan buruk aku selama ni. J ukhuwah till jannah! inshaAllah..

To my family especially ummi and ayah, adik mintak maaf sebab kecewakan ummi and ayah. But trust me, I will do my best later on in my future. inshaAllah, I will not disappoint you. .thank you for everything. J

Tuh ja , no words more to say.
Assalamualaikum.
Xoxo
Bye :p