Blogger Backgrounds



*nurshafawani dasira binti shah hiran*
welcome to my beautiful little world! :)

this is where i share my happiness,sadness and blablabla~~

do follow me (if u want to,of course) ^_^

blog skin

Tuesday, 19 March 2013

we are young and ohsemm :D

ASSALAMUALAIKUM..
tak jawab dosa kalau jawab sayang.. hewhew, gila sikit baru layan vlog maria elena kat youtube.
takdak pa2 sangat pon nak share actually, just that me and my friends tengah menghitung    hari nak dapat tau result spm. so,before perkara-2 tak diingini terjadi, aku and my girlfriends a.k.a Gegirls Only or kami panggil GO jaa,hangout kat tepi sungai, having great time together melepaskan rindu. ;)

kami baru sampai :)

rajin tak kami? rajin tak rajin tak?boleh dibuat menantu kan? haha sapa lah yang malang tuh. ;p

disebabkan kami tak berjaya nyalakan api untuk bara bbq, abg mizah datang sebagai hero memberikan bantuan. :) lots of thanks abg pie!


ayam semasa pembikinan. haha tangan sapa la yang rajin sangat mencapub tuh. :3


finally, kami makan ayam bersalut arang saja. haha tapi tetap sedap bila makan ramai-2. ehh. memang sedap pon.. pandai kawan-2 aku perap. boleh buat bini. :D sapa mau available tuhh.

selipar not (nuraini) yang jadi bahan haritu. :D bagi depa sangat lawak tapi bagi aku,sangat comel. hee ;)


sharing stories after long time no see. :) feeling good to do so.

and finally, this is what we call friendship. :) GO, i HEART you!

we used to have 'masalah teknikal' dulu. tapi we managed to fix it kan :) proud to have friends like u'olls. sempoi,lawak kasar tapi comells,nyanyi dalam keta ramai-2 walaupon tingkap tnganga luas, rioh tak peduli orang, kena marah sbb parking tempat orang, awww! ohsemm gilos baq ang! :D
hard to find friends like u'olls. thanks for all the great times and sweet moments. aku sayang hampa gilos gilos. muahh kiri kanan :* hehe

#tak boh gambar yang cantek suma tuh sebab banyak sangat. takot orang terpikat dengan kawan-2 aku yang comel ni. :D

so,that's it. hoping that our results are excellent. aamiin :)
assalamualaikum.
xoxo.
bye :)