Blogger Backgrounds



*nurshafawani dasira binti shah hiran*
welcome to my beautiful little world! :)

this is where i share my happiness,sadness and blablabla~~

do follow me (if u want to,of course) ^_^

blog skin

Thursday, 16 May 2013

my birthday :) and my future :'(


Assalamualaikum w.b.t :)
haritu 27april was my birthday. i know. macam dah terlambat sikit kan, nak cita pasal ni tapi nak cita jugak. first of all,i would like to thank semua yg wish my birthday and yang bagi hadiah ( my mom,sis and aunt). i love them all!

on my birthday jugak, i dapat new cousin, hoyeahh! doctor cakap it  was supposed to be on 20th april. ntahla. maybe she wanted to share the same birthday with me so that we can celebrate it together next year,kan? :D and after two weeks, my uncle a.k.a paksu bagi nama HANI ZULAIKHA BINTI ANUAR as my mom suggested to him. orang dok tanya,why tak letak nama hanis zalikha? sorry la, kezen saya bukan artis. haha! and so, this is her, but ni gambar before cukur rambut lah, sekarang dah botak dan bambam sikit ^^,

 
on my birthday jugak, i attended an interview for TESL kat UITM merbok. pfft! sounds ridiculous kan? orang, birthday sambot happy-2, aku sambot nervous-2. silap aku tak cita kat interviewers tu yang ritu birthday aku. kot-2 la kan, dia tima ja teros aku sbg birthday present. huu! arghh! silap-3! :3

i got tawaran ke MATRIKULASI KEDAH yg kat changlun tuh. cehh. padahal aku tak mintak pon situ. but,ramai gilos la budak mrsm aku yang dpt situ. budak smk baling pon sama. boleh buat reunion or angkat geng besar kalau semua pakat p. haha! result UPU keluar da . n aku tak dapat mana-2. what the flower horn betol. =='  so, kmk, i'm coming, science subjects, i'm coming.. (separoh rela) :'( takpala, maybe ni yang terbaik untuk aku.. kena survive jugak la dengan makan subjek-2 alah tuh..

that's it for now. will update more later.
xoxo :*
byeeee!
wassalam :)