Blogger Backgrounds



*nurshafawani dasira binti shah hiran*
welcome to my beautiful little world! :)

this is where i share my happiness,sadness and blablabla~~

do follow me (if u want to,of course) ^_^

blog skin

Wednesday, 10 July 2013

i be myself n i be happy :)

Assalamualaikum :)
it's been too long kan. finally i can spend my time, merapu merapit again kat blog ni, tengah-2 malam, like the old days . bahagia~bahagia~~~ cuti la katakan. lima hari pon jadila, asalkan, my first sahur and puasa of 2013 are with family. that's more than enough, alhamdulillah. :)

sejak dua menjak ni, aku terfikir jugak. i think i've changed a lil bit too much that people yang biasa dengan aku yg dulu rasa pelik dengan my changes. aku yang dulu kind of maluu,  control bajet2 ayu la konon :D , and sangat kurang sukaaa tangkap gambar ( like,omg. takot nampak burok) , and lagi satu susah nak bergaul dengan orang. like, lambat nak kamcing la. sekarang, dah macam tak kesah sangat  menda2 alah cegitu. 

WHY?
i also don't know. :D sekarang, rasa taktau malu pon ada. i love to tangkap gambar ( a lot okayy,tersangat la pulak :D ) ,a bit more friendly,macam bila jumpa kawan2 baru kat matrik tu, ada yang aku tegur dulu. kalau dulu,,jangan harap! not arrogant,just shy shy cat. ahaha! maybe less self-confidence. lagi satu,kalau kat kelas or mana2, i am being myself. bukan la nak cakap dulu tuh fake 24/7. no! tapi dulu macam,sentiasa ya,ya kan ja cakap orang. sekarang, if no then no. i yes baru yes. a bit tegas. haa tu kot lebih tepat. tegas! almaklumlah, i'm 18 dah. but stil trying nak mendisiplinkan diri. sebab dulu, sangat terok disiplin kan :D may He eases everything. aamin.

aku hope aku dapat tukar satu lagi ja, PERANGAI MALAS  STUDY TAHAP NAZAK aku yang susaaaahgilaaaa nak hilang. hee doakan nahh :)

wanna see the prooves of my changes? here they are!





kan??! mesti ada ja orang cakap "ee bajet gila minah ni" but as long as i didnt do anything yang totally salah di sisi undang2 negara,dunia dan agama, i dnt think my weird changes akan mendatangkan masalah kepada org2 sekeliling. just mungkin,akan saket mata n saket hati jala :D well heyy! i tak couple,i tak fly, i tak minom n makan apa yg tak sepatotnya, i tak dedah aurat i sana sini n i tak go clubbing. just kegilaan camera sedikit. huu XD

okay,that's it. i be myself n i be happy.
Allah knows me better than anyone, stop judging. let's pray ,semoga Allah sentiasa merahmati kita.
last words, SELAMAT MENYAMBUT RAMADAN ALMUBARAK.
jazakallah.
wassalam.
byeee :)